29 Eylül 2008 Pazartesi



SEVDİKLERİMİZLE HEP BİRLİKTE MUTLU , HUZURLU, SAĞLIKLI NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM..........

Yazan PASTA TASARIM By Nesrin Tong Zaman 18:07 11 Yorum

11 yorum:

  1. Nesrin'ciğim,

    Aİlen ve sevdiklerinle sağlıklı,mutlu,sevgi dolu,şeker tadında bayram diliyorum

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Size de iyi bayramlar Nesrincim...

    Kucak dolusu sevgiler,

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Nesrincigim...ailenle ve sevdiklerinle mutlu bir bayram gecirmeni diliyorum...
    sevgilerimle

    zehra

    YanıtlaSil
  4. Cocukken hersey ne kadar guzeldi yada bizler cocuklugun verdigi saflikla herseyi temiz gorurduk. Arefe gunu yapilan temizlikler, baldan tatli tatlilarin hazirlanisi, kacamak bir iki lokma. Bayram oncesi cikilan alisverisler, alinan birbirinden guzel elbiseler, ayakkabilar. Kizsaniz elbisenin cantasi, sapkasi olacak. Erkekseniz cepsiz olmaz pantalon, para toplanicak. Hic unutmam bir komsumuz vardi Allah rahmet eylesin, o teyze hic bir bayram geri cevirmedi bizi. Bayram oncesi mis gibi kokan, yepyeni mendiller alir, arasinada para koyardi. Koskocaman lojman, 11 kat, her katta 6 daire, herkes tanidik. El opmekten yorulur, topladigimiz harcliklari cantamiza sigdiramazdik. O zaman insanlarin elimi boldu, simdi ne oldu hala anlamis degilim. Insanlar birakin para vermeyi, seker ikram etmeyi, kapiyi acmiyorlar. Guzel olan geleneklerimizi ne cabuk yitiriyoruz. Hic bir bayram eksik etmedi ailemiz bizden yeni giysileri, ayakkabilari, harcligi, hediyeyi. Biz sansli cocuklardik. Simdi oyle cok yalniz cocuk var ki!! Bayram vesile olsun, unutmayalim adetlerimizi. Ziyaret edelim yaslilarimizi, yalnizlarimizi. Oh bir hafta tatil deyip, nereye kacacagimizi bilmemezlik etmeyelim, bizde yaslanicaz bir gun, gozum kapida, kulagimiz zilde yavrularimizi bekliyecegiz. Bir tatli dil, bir guleryuz, cok gormeyelim, cok gormesinler bizede. Buralar cok sessiz, ne gelen var ne giden. Yapilan tatlilari birbirimize ikram ediyoruz ancak. Ne ana var yanimizda, ne akraba, ne baba ocagi var burda, ne kardes muhabbeti. Gurbetin acisini ceken bilir ancak, bos konusmaya ne hacet. Annem, babam, kardesim, guzel ninem ananem, tum akrabalarim, dostlarim, ben yine bu bayramda burdayim. Bu bayramda yalnizim. Siz birlikte olusunuzun kiymetini bilin. Az kaldi ramazan yaza gelecek, bende 8 senedir ozledigim o bayrami yasayacagim yaninizda insaallah. Ama siz bunun kiymetini bilin, kaybedince bulunmuyor cunku. Bu bayram diliyorum tum minik kiz cocuklarinin firfirli elbiseleri, kirmizi rugan ayakkabilari olsun. Tum erkek cocuklarinin papyonlu minik takimlari, gicir gicir ayakkabilari olsun. Yaslilar yalniz kalmasin bu bayram, oksuzun yetimin basi oksansin. Olmusler unutulmasin, hastalar ziyaret edilsin bu bayram. Bu bayram bayram gibi bir bayram olsun diliyorum...

    YanıtlaSil
  5. SENİNDE BAYRAMIN KUTLU OLSUNNNNN :)

    YanıtlaSil
  6. Sayfayı inceledim, güzellikler var tabii.. Emek güzel şey... Bana da beklerim, biraz gülersin, biraz da enfess bi o kadar inanılmaaz tarif ve bilgilerimden feyz alırsın :).. Valla ben ordayım:)

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. nesrinciğim, mutlu bayramlar..

    YanıtlaSil
  9. Nesrin'ciğim bende gecikmeli olarak bayramını kutlayıp,yanaklarından öpüyorum tatlım..


    Kadıköy bakeshop ne tarafa taşındı canım??Dolmuşla iş çıkışı önünden geçerken kapandığını gördüm de..!


    Sevgilerle..

    YanıtlaSil
  10. Nesrin hnm. merhaba, sizi dün akşam Home tv.de izledim. Sanırım tekrardı. Pastanız çok güzel oldu. Buradaki diğer pastalarda nefis. Ellerinize sağlık. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  11. canummmmmmmmmm güzel gözlü çıtırım benim:)))) bayram geldü geçtü ve sen hala gelmedün :))) bahar kışa girmeden gel yeavrım:)))) öpüyorum sevgilerimle çiçeğim

    YanıtlaSil

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Mail
  • RSS

Baby Shower

Disim Çıktı

1 Yas Pastalari

Cizgifilm Pastaları

Çocuklar Için

Yeni Yil

    Arsiv

    Flickr

    www.flickr.com
    This is a Flickr badge showing public photos and videos from CAKE BY NESRİN TONG. Make your own badge here.

    Yasal Uyarı

    Bu sitede bulunan tüm fikir, yazı ve görseller Nesrin Tong'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre, izinsiz olarak kullanılması suçtur.

    Izleyiciler