8 Ağustos 2012 Çarşamba

IMG_3262.JPG bütün


Daha minicikti ilk tanıdığımda.... kıvır kıvır saçlarıyla karşı daireye yeni taşınan komşunun tatlı kızıydı Şebnemcik... Uzun seneler kapı komşuluğu yaptık.... Kah güldük, kah ağladık çocukluğumun ve genç kızlığımın  geçtiği Paşabahçe'de güzel anılar yaşadık... Adresler, mekanlar değişti ama komşuluk yine devam etti.....Ayşen Teyze ve Hikmet Amca ile komşuluk bağları  hiç kopmadı.... Bütün bu süre içinde hayatın gerçeği Şebnemcik de büyüdü, evlendi ,Almanya'ya yerleşti... Bir de oğluşu oldu..Ardacık bu yıl 3.yaşını kutlarken Şebnemciğim   Arda'nın çok sevdiği Pocoyo karakterlerini pastası için yapıp yapamayacağımı sordu... Gönül isterdi ki pastasını da yapayım ama Ayşen Teyze doğumgününden biraz erken gidiyordu  Almanya'ya....bu yüzden pasta organizasyonuna yardımcı olamadım..... ama ilk kez çalıştığım bu tatlı figürler şu ana kadar tarafımdan yapılmış ve en uzak mesafeye gitmiş figürler ünvanını taşıyorlar.... :)))

 Tatlı Ardacığa anne babasıyla nice güzelliklerle dolu yaşlar diliyorum..... Sevgilerimle....
Yazan PASTA TASARIM By Nesrin Tong Zaman 01:03 3 Yorum

3 yorum:

  1. Cok tesekkür ederizzz....

    Canim nesrin ablacim, öyle güzel yazmissinki, bir anda Pasabahce'deki eski günler belirdi gözümün önünde ve cok duygulandim. Ne mutlu ki bana ki cocuklugum böylesine güzel insanlarla böylesine güzel komsuluklarla, böylesine güzel dostluklar arasinda gecti.

    Emeklerin icin ve beni kirmayip o kadar yogunluk arasinda Ardacik icin yaptigin degeri bicilemez olan Pocoyo figurlari icin cok cok tesekkür ederiz. Dogum günü sabahi pocoyo karakterlerini görünce Arda'nin yüzündeki sevinci görmen lazimdi. Halen daha pocoyo pasta üfledim dogum günümde deyip duruyor. :)) Tee 3000 km yi asan bir mesafeden gelen bu harika karakterler güzel ve anlamli olan günümüze daha bir güzellik katti. Güzel dileklerin ve hersey icin yeniden cok tesekkürler.

    Arda ve benden hepinize kucak dolusu sevgi ve öpücükler...

    Sevgiyle kal
    Sebnem

    YanıtlaSil
  2. Canım Nesrin ! Şebnem için yazmış olduğun yorumu okudum inan öyle duygulandımki anlatamam ,bu kadarmı güzel ifade edilir .sen 20 yıl öncesinde sanki bu günleri görüyordun ve bir örnektin her zaman! beğendiğim bir kişiliğin vard (dostluk bu olsa gerek)takdire laik bir aileye sahipsin ve hiç bir zaman bundan ödün vermediniz aileni ve seni kutluyorum ömür boyu başarılar diliyorum .tek bir telfonla kısa bir zamanda almanyaya kadar giden fiğürlerin çin sonsuz teşekkürler ..kucak dolusu sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. çok çok çok güzel daha ne olsun maşallah diyorum ellerinize sağlık fikriniz bitmesin :)

    YanıtlaSil

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Mail
  • RSS

Baby Shower

Disim Çıktı

1 Yas Pastalari

Cizgifilm Pastaları

Çocuklar Için

Yeni Yil

    Arsiv

    Flickr

    www.flickr.com
    This is a Flickr badge showing public photos and videos from CAKE BY NESRİN TONG. Make your own badge here.

    Yasal Uyarı

    Bu sitede bulunan tüm fikir, yazı ve görseller Nesrin Tong'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre, izinsiz olarak kullanılması suçtur.

    Izleyiciler