21 Mayıs 2012 Pazartesi


 Sevgili Ebru Hanım tatlı oğluşu Poyraz için aslında üzerinde Şimşek, Mater ve Francesco figürlerinin olduğu bir dizayn düşündüğünü söylemiş ama Francesco'ya ilgimizin biraz daha fazla olması dolayısıyla onu daha büyük bir figür olarak yapabilir miyiz demişti..... Bundan yola çıkarak aklımdakini Ebru Hanım'ın samimiyetine inanarak öncelikle Francesco'dan yana kullandım.... Hamurdan bir figür yerine artan kekleri birleştirerek oluşturduğum Francesco figürü o kadar güzel durdu ki son anda Ebru Hanım'ı arayarak dizaynı bu şekilde değiştirdiğimi söyledim.... Sağolsun Ebru Hanım da beni destekleyince yaptığım daha küçük boyuttaki Şimşek Mc Queen figürünü de ayrıca Poyraz'cığın eline vererek bu pasta macerasını da bu şekilde kapatmış olduk..... :) 



Yazan PASTA TASARIM By Nesrin Tong Zaman 17:10 3 Yorum

3 yorum:

  1. Sahane olmus ! Ellerinize saglik
    guzel hocam benim.Sizin o artan keklerden yaptiginiz
    arabanizi yesinler.
    Yemislerdir ya zaten.
    Takipdeyim.Size bayiliyorum : )
    turkan

    YanıtlaSil
  2. Yine harika Bi pasta yaptınız bize NESRIN hanim'cigim, tam da Poyraz'in istediği gibi:-) ellerinize, emeginize saglık, cok Tesekkurler...

    YanıtlaSil
  3. Nesrin abla, süper olmuş valla. benim oğlanın doğum günü yaklaşıyor o da bütün karakterleri istiyordu ama tek ve güzel bi karakter bence hepsine değer.
    ellerine sağlık.

    YanıtlaSil

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Mail
  • RSS

Baby Shower

Disim Çıktı

1 Yas Pastalari

Cizgifilm Pastaları

Çocuklar Için

Yeni Yil

    Arsiv

    Flickr

    www.flickr.com
    This is a Flickr badge showing public photos and videos from CAKE BY NESRİN TONG. Make your own badge here.

    Yasal Uyarı

    Bu sitede bulunan tüm fikir, yazı ve görseller Nesrin Tong'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre, izinsiz olarak kullanılması suçtur.

    Izleyiciler