24 Ocak 2012 Salı

ALICE WONDERLAND CAKE

Sevgili Lale Hanım ile günler süren tasarım görüşmeleri sonunda belirlenen dizaynıyla benim için yeni yılın getirdiği en heyecan verici çalışmalardan biri oldu Asya ve Dila'nın pastası.... Alice Harikalar Diyarı konseptli pastamızı 3 katlı olarak oluşturdum..... en üstteki çaydanlık figürünü maket olarak çalıştım..... Kısmet olursa bir dahaki çalışmamda onu da pasta olarak yapmak istiyorum.. :)) ve çaydanlıktan dökülen çay damlaları heyecanın en üst noktasıydı... :)))



ALICE WONDERLAND CUPCAKES

.... ve tamamlayıcı dizaynıyla lezzeti her defasında çok beğenilen çikolata dolgulu cupcakeler hazırladım.... Her bir aşaması ayrı heyecan yaratan bu çalışma için parti sonrasında Lale Hanım'ın beğeni dolu telefonu ile tüm yorgunluğum gerçekten uçup gitti..... Tatlı kardeşler Asya ve Dila'ya böylesine renkli ve güzel yaşlar diliyorum..... Sevgilerimle....
Yazan PASTA TASARIM By Nesrin Tong Zaman 00:12 7 Yorum

7 yorum:

  1. Fantástica¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    YanıtlaSil
  2. Nesrin Ablacığım renklerin güzelliği,işçilik,özen,herşey ama herşey çok ama çok güzel:)senden de bu beklenirdi zaten:)bide yurt dışına çıkıp eğitim alsan tahmin edemiyorum yapacaklarını :)senin içinde müthiş bir yetenek var:)canımsın:)başarılarını izlemeye devam edeceğim:)sevgiler:)
    şeker kurabiyeci:)

    YanıtlaSil
  3. Hah iste o damlalarin saskinligi ve heyecaniyla baska bisey yazamayacagim...cünkü halen damlalarda takili gözüm...sen BITANESIN !!!!


    öptüm,

    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  4. Ağzım açık pastayı seyrediyorum Nesrin abla.

    YanıtlaSil
  5. bayıldım bu pastaya en can alıcı yeride damlayan çaylar, eyvah gitti masa örtüsü dedirtecek cinsten:))))

    YanıtlaSil
  6. GÜZELLİKLERLE DOLU SATIRLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM CANIM ARKADAŞLARIM..... ÖPÜYORUM HEPİNİZİ TEK TEK... İYİ Kİ VARSINIZ....


    GRACIAS. SRTA.MOL.. :)

    YanıtlaSil

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Mail
  • RSS

Baby Shower

Disim Çıktı

1 Yas Pastalari

Cizgifilm Pastaları

Çocuklar Için

Yeni Yil

    Arsiv

    Flickr

    www.flickr.com
    This is a Flickr badge showing public photos and videos from CAKE BY NESRİN TONG. Make your own badge here.

    Yasal Uyarı

    Bu sitede bulunan tüm fikir, yazı ve görseller Nesrin Tong'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre, izinsiz olarak kullanılması suçtur.

    Izleyiciler