1 Kasım 2011 Salı

1ST BIRTHDAY CAKE - UMAY

Bu sefer daha öncekinden değişik bir heyecanla yaptım bu pastayı..... Çünkü Halasının Kuzusuna yaptığı ilk pasta olması dolayısıyla yeri farklı..... Ailemiz büyüdükçe mutluluklarımız da büyüyor..... Geçen sene bir kaç ay arayla hem hala hem teyze olmanın heyecanını yaşamıştım.... Zaman o kadar çabuk geçiyor ve doğanlar o kadar çabuk büyüyorlar ki ..... İşte Umay'cığın 1.yaş doğumgünü de bu şekilde çabucak gelip hatta geçti bile..... Şimdilerde yürümeye çalışan Tatlı Kuzu'ya sağlıkla , anne ve babasıyla güzel bir ömür diliyor tonton yanaklarından öpüyorum.... :)



1ST BIRTHDAY CAKE - UMAY
Yazan PASTA TASARIM By Nesrin Tong Zaman 00:01 4 Yorum

4 yorum:

  1. yaaa sen dur durak bilmezmisin.bu nasil bir enerji.enerjini pastalarina okadar guzel yansitiyorsunki bizleri de boyle etkiliyor yaptiklarin iste.ama devam et.senden ogrenecek cok sey var.iyi geceler nesrincigim.

    YanıtlaSil
  2. Yerim ben o yanakları :)))
    Şansı ve bereketi bol, sevenleri hep yanında olsun hayatım, sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Buna ba-yıl-dımmmmm Nesrin Abla okadar güzel,okadar sıcak olmuş ki ... Ve hep söylediğim gibi detaylar,dokunuşlar,konsept harika.Umarım bi gün bende sana yaklaşabilirim :))

    YanıtlaSil
  4. Bu pasta Masalımın pastasına ne kadar da benziyor...Ayakkabı,kuzu,neyse de üstündeki yazı bile aynı.Tasarımı beğenmenize sevindim Nesrin hanım :)

    YanıtlaSil

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Mail
  • RSS

Baby Shower

Disim Çıktı

1 Yas Pastalari

Cizgifilm Pastaları

Çocuklar Için

Yeni Yil

    Arsiv

    Flickr

    www.flickr.com
    This is a Flickr badge showing public photos and videos from CAKE BY NESRİN TONG. Make your own badge here.

    Yasal Uyarı

    Bu sitede bulunan tüm fikir, yazı ve görseller Nesrin Tong'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre, izinsiz olarak kullanılması suçtur.

    Izleyiciler