19 Eylül 2011 Pazartesi

IMG_8626.JPG bütün


Yaklaşık 3 yıldır özel günlerinde pastalarımla birlikte olduğumuz Sevgili Serap Hanım'ın biricik oğluşu SARP için bu yıl 5.doğumgününde büyük bir keyifle yaptığım DINOSAUR KING çizgi dizisinin karakterlerinin bulunduğu pasta....

Görünümlerinin korkunçluğu nedeniyle sevimli dinozor karakterlerini yapmayı önerdiğim zaman Serap Hanım ve eşi her zamanki gibi uygulamayı bana bıraktılar... Ancak figürleri çalışmaya başladığım zaman kendimi bu milat öncesi büyük arkadaşların ! :) dünyasında buluverdim ve ortaya bu figürler çıktı.... Kendimi o kadar kaptırmışım ki Sarp'ın pastasının üzerinde olmasını istediği şeyleri sayarken söylediği "içinden lavlar fışkıran yanardağ" isteğini bile son anda spontane bir kararla yanardağın içine gizlediğim fışkıran büyük bir maytap ile desteklemiş buldum kendimi...:)) Sonrasında meraklı bir bekleyiş başladı.... Partinin akşamına Serap Hanım'ın beğeni dolu mesajı ile tüm planlarımın gerçekleşmiş olduğunu öğrenmek inanılmaz mutluluk vericiydi.... :))

Savcı ailesine mutluluklar ve nice güzellikler dileklerimle..... Sevgiler...


KING DINASORUS CAKE - SARP BIRTHDAY CAKE


KING DINASORUS CAKE - SARP BIRTHDAY CAKE
Yazan PASTA TASARIM By Nesrin Tong Zaman 01:15 3 Yorum

3 yorum:

  1. Süpersinnnnn.... Her zamanki gibi sahane olmus canim benim... Ellerine, emeklerine saglik.... Öpüyorum yanaklarindan...::))

    YanıtlaSil
  2. Gercekten mukemmel olmus. Ellerinize saglik.

    YanıtlaSil
  3. filiz ablacığım çok teşekkürler... ben de öpüyorum sizi... sevgiler...


    sevgili selen çok teşekkürler..sevgiler...

    YanıtlaSil

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Mail
  • RSS

Baby Shower

Disim Çıktı

1 Yas Pastalari

Cizgifilm Pastaları

Çocuklar Için

Yeni Yil

    Arsiv

    Flickr

    www.flickr.com
    This is a Flickr badge showing public photos and videos from CAKE BY NESRİN TONG. Make your own badge here.

    Yasal Uyarı

    Bu sitede bulunan tüm fikir, yazı ve görseller Nesrin Tong'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre, izinsiz olarak kullanılması suçtur.

    Izleyiciler