4 Ocak 2010 Pazartesi

2010 CHRISTMAS PARTY CAKE

Aralık ayına girdik, ortaladık , bitiriyoruz, hadi güle güle 2009 derken........ 2010'u da karşıladık..... Daha nice yılları böyle güzel heyecanlarla karşılamak dileğiyle 2010 hepimize sağlıkla birlikte huzur ve mutluluk, güzellikler getirsin.....


2010 CHRISTMAS PARTY CAKE

Bu sevimli, noel şapkası takmış ayıcıklı pastayı oğluşuma yaptım iki ara bir derede...... Bir süre önce yaptığım bir bebek ( çok yakında yayınlayacağım) pastasının üzerine koyduğum koca paticikli!!! ayıcıkları çok beğenince ben de kafasına şapka giydirdiğim aynı ayıcıktan yapıverdim oğluşuma da ..... Ailece birlikte karşıladığımız yılbaşı gecesi kuzeni abisiyle üzerine maytaplar , mumlar takıp üfleyerek ve güzel dilekler dileyerek girdiler yeni yıla.....:))

2010 CHRISTMAS PARTY CAKE


Bu çılgın pasta da yine erken kutlanan bir partiye ait..... Ev sahibi muhteşem bir organizatör olunca partisi de ona uygun muhteşemdi...... Sevgili Gülsen Hanım misafirlerine rengarenk peruklu bir yılbaşı partisi düzenleyince pastasındaki figurlere de ben giydirdim perukları..... :))) Davetiye sloganı o kadar güzeldi ki pastayı da bu sloganla süslemek şart oldu.....:)


Bir sonraki yayında, yaptığım noel baba kurabiyelerini de yayınlayıp yeni yıl çalışmalarını bitireceğim.... görüşmek üzere....sevgiler....
Yazan PASTA TASARIM By Nesrin Tong Zaman 02:03 3 Yorum

3 yorum:

  1. çoook sevimli olmuşlar, ellerinize sağlık :))) mutlu yıllar diliyorum,sevgilerimle...gamze

    YanıtlaSil
  2. Harikalar yaratmışsınız nesrin hn.Yeni yılınız kutlu ve bol kazançlı olsun

    YanıtlaSil
  3. Harikalar yaratmışsınız nesrin hn. Yeni yılınız kutlu ve bol kazançlı olsun.

    YanıtlaSil

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Mail
  • RSS

Baby Shower

Disim Çıktı

1 Yas Pastalari

Cizgifilm Pastaları

Çocuklar Için

Yeni Yil

    Arsiv

    Flickr

    www.flickr.com
    This is a Flickr badge showing public photos and videos from CAKE BY NESRİN TONG. Make your own badge here.

    Yasal Uyarı

    Bu sitede bulunan tüm fikir, yazı ve görseller Nesrin Tong'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre, izinsiz olarak kullanılması suçtur.

    Izleyiciler