30 Mart 2009 Pazartesi

Klasik çizgifilmleri ne kadar çokk seviyorsam son dönemlerde yapılan animasyon çizgi filmler ve diziler de bir o kadar hoşuma gidiyor...... Sarp'la birlikte izlerken büyük keyif alıyorum..... Tamirci Bob da ( Buldier the Bob) izlerken yapmak için sabırsızlandığım pasta modelleri arasında yer alıyordu...... Taaa ki sevgili Gülsen Hn. bu modeli isteyene kadar....... Değişik modelleri çalışmak her zaman daha başka bir heyecan veriyor bana...... Mert'ciğe mutlu yaşlar diliyor değişik modellerde yine birlikte olmak üzere diyorum.... Güzel bir hafta diliyorum herkese..... Sevgiler......



DSC08186-e THE BULDIER BOB CAKE



DSC08188-eTHE BULDIER BOB CAKE



DSC08185-e THE BULDIER BOB CAKE
Yazan PASTA TASARIM By Nesrin Tong Zaman 11:16 8 Yorum

8 yorum:

  1. Nesrinciğim,
    Tamirci
    BOBu ben de çok seviyorum. Pastası çok başarılı olmuş. Kutluyorum seni.Sayfanın yeni hali de çok güzel.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Nesrin hanım merhaba. Bu pasta bizim sevgili Işıl'ın oğluna gitti galiba :) Ben İzmirdeyim ve hayatımda ilk defa şeker hamuru yoğurup, ilk şeker hamurlu pastamı yaptım. Bu nasıl bir terapidir ?
    Hem zor ama bir o kadar keyifli. Benimde blogumu ziyaret ederseniz pastam hakkında fikir ve eleştirilerinizi bekliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Nesrincim harika olmuş canım aslından farkı yok. Bende bu karekteri çok seviyorum. Şimdilerde Ege'ninde favorisi . Bakalım belki seneye doğum gününde bende bu temayı seçerim oğluşa. Bu arada bilgisayarın düzelmedimi hala göremiyorum seni hiç .Öptüm.

    YanıtlaSil
  4. yeni sayfanız çok güzel olmuş pastanız ayrı bir güzel olmuş:)))ellerinize sağlık,sevgiler......

    YanıtlaSil
  5. Pelincim çok teşekkürler canım.... Valla biraz değişiklik arıyorum galiba şu sıralar.... Siyah oldukça iddaalı bir renk ama bakalım biraz böyle olsun... öpüyorum canım seni... sevgiler....

    Sevgili Nilhancım.... valla pastana diyecek söz yok... hele de ilk deneme için.... ellerine sağlık..... görüşmek üzere.... sevgiler...

    Sevgili Seda çok teşekkür ederim....

    Seldacım...Çok teşekkürler canım.... Şükür bilgisayarıma kavuştum.... ama msn i henüz yüklemedim..... en kısa zamanda görüşürüz inşallah.... öpüyorum canım... sevgiler....

    Sedacım çok teşekkür ederim canım...

    YanıtlaSil
  6. Oğlum için doğum gününde Tamirci Bob pastası yapmayı planlıyorum. Henüz bu konuda çok acemiyim ama ben de bir modelleme yaptım bobla ilgili. Bloğumuza göz atarsanız sevinirim.
    Sanırım bu sene çocukların isteği üzerine bol bol tamirci Boblu pastalardan yapacaksınız.
    ellerinize sağlık

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Işıl Hancı1 Nisan 2009 20:18

    Nesrin Hanim, Gulsen sagolsun bu pasta oglumun pastası! Mert'in kardesi Doruk'a da Agustos'ta dis bugdayi pastasi yapmistiniz, enfesti. Yine harika yine harika yine harikaydi.. Mert bir heves once Tamirci Bob'un kafasini isirdi ki sormayin... Merdiveni ben kaptim. :)
    Ellerinize saglik...

    YanıtlaSil
  8. nesrinim, yahu bu pastaya bayıldım.. nefis. hele o mavi pompirikk tam benlik :)

    ellerine sağlık

    YanıtlaSil

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Mail
  • RSS

Baby Shower

Disim Çıktı

1 Yas Pastalari

Cizgifilm Pastaları

Çocuklar Için

Yeni Yil

    Arsiv

    Flickr

    www.flickr.com
    This is a Flickr badge showing public photos and videos from CAKE BY NESRİN TONG. Make your own badge here.

    Yasal Uyarı

    Bu sitede bulunan tüm fikir, yazı ve görseller Nesrin Tong'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre, izinsiz olarak kullanılması suçtur.

    Izleyiciler