10 Nisan 2008 Perşembe



Yeni aldığım cici araba kalıplarımla çalışmalar yaptım geçen hafta. Bu kalıpları daha önce görmeme rağmen hepsi araba şeklini yansıtmıyor diye almamıştım. İçlerinden bir iki tanesi gerçekten arabayı çağrıştırıyor diğerleri ise sanki daha farklı şekillermiş gibi gelmişti. İki kalıbı almak uğruna bütün paketi almak istememiştim.

Ama beğendiğim şekildeki arabaları tek tek almak alternatifi doğunca ben de bu iki modeli hemen aldım.




Bu kurabiyeler aslında sevgili Demir'in doğumgünü pastasının yanında yaptığım araba kurabiyeleri..... Ama az çok artık Sarp'ı tanıyorsunuz diye düşünüyorum. Oğluşuma yapmasam olmaz di mi? Ben de Sarp için yaptığım kurabiyeleri yaptığım vişneli muffinlerin tepelerine oturtup değişik bir sunum yapmak istedim. Tabi Sarp yine affetmedi ve bu sefer hem kurabiyeler hem çok sevdiği muffinler bayram yaşattı ona... :)




Veeeeeee işte sevgili Demircik için yaptığım Şimşek Mcqueen Pastası...... Demircik bir tatlı bir tatlı sormayın. Biblo gibi maşallah.....



Annesine yeni arabalı kurabiye kalıpları aldım acaba Demir ister mi? diye sorduğumda hiç düşünmeden tamam dedi. Ve birtanesi daha önce aldığım büyük boy vosvos!!! araba olmak üzere böyle bir arabalı kurabiye sepeti hazırladım Demircik için.





Bu kurabiyeler ve pastası kadar tatlı bir hayat ve güzelliklerle dolu nice mutlu yıllar diliyorum Demir'e..........
Yazan PASTA TASARIM By Nesrin Tong Zaman 10:55 6 Yorum

6 yorum:

  1. Çok güzel bir sunum olmuş Nesrincim.Hem Sarp için hem de doğum günü çocuğu için...

    Ellerine sağlık...
    Seni iyi ki tanıdım...

    YanıtlaSil
  2. Nesrin çok güzel olmuş gerçekten ..Ellerine sağlık..
    Bu arada müzik şuan ki ruh halimi yansıtıyor bayıldım...

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Canım ve geldi beklediğim pasta bu arada kurabiyeler muffinler hepsi mükemmel Nesrincim

    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. arkadaşım bayıldım yine,sen bu mater konusunda bence her pastada kendini aşıyorsun.tebrik ederim.efe yi ekranın karşısından alamıyorum.nolcak sonumuz bilmiyorum canım.ellerine sağlık.çok öpüyorum,sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. gene dokturmusun yahu masallah masallah bitiyorum su kurbislerine

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar,

    Biz, yani Selcen ve Evren bir etkinlik hazırlamaya karar verdik. Karar verdik vermesine ama bir yandan da bizi bir telaş aldı ne yapalım diye. İstedik ki etkinliğimiz hem herkesin yüzünde bir tebessüm oluştursun hem de gönüllerimizi küçük hediylerle biribirine bağlasın. Sonunda karar verdik, yaklaşan anneler gününü de düşünerek ANNELER GÜNÜ & KALPTEN GELEN GÜZELLİKLER etkinliğini başlattık.

    Katılmak isteyen blogcu arkadaşlar annelergunu.kalptengelen@gmail.com’ a ad, soyad, blog adresleri ve hediyelerin gelmesini istedikleri adresin yazılı olduğu bir mail atacaksınız ve 10 Mayıs’ta yapılacak kura sonucunda birbiri ile eşleşenleri biz 11 Mayıs’ta mail ile bilgilendireceğiz böylece herkes sadece kime hediye alacağını öğrenmiş olacak. Ancak hediyeniz geldiğinde kimden geldiğini öğrenebileceksiniz. Hediyeleriniz elinize ulaştığında da bloğunuzdan yayınlayacaksınız. Eee bu arada annelere, anne adaylarına ve geleceğin annelerinin de anneler gününü kutlamış olacağız. İsterseniz yurt dışından isterseniz yurt içinden nereden olursa olsun etkinliğimiz herkese açık. İstediğiniz her şeyi hediye edebilirsiniz kendi ördüğünüz bir şal, yaptığınız bir reçel, bulunduğunuz yere ait yöresel bir şey, pastacılık malzemeleri, kitap vs vs vs… Hepinizi etkinliğimize bekliyoruz.


    Son Katılma Tarihi: 10 Mayıs 2008
    Hediyeyi Ulaştırma Tarihi: 10 Haziran 2008
    Hediyelerinizi Bloglarınızda Bizlerle Paylaşma Tarihi: 12 Haziran 2008

    YanıtlaSil

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Mail
  • RSS

Baby Shower

Disim Çıktı

1 Yas Pastalari

Cizgifilm Pastaları

Çocuklar Için

Yeni Yil

    Arsiv

    Flickr

    www.flickr.com
    This is a Flickr badge showing public photos and videos from CAKE BY NESRİN TONG. Make your own badge here.

    Yasal Uyarı

    Bu sitede bulunan tüm fikir, yazı ve görseller Nesrin Tong'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre, izinsiz olarak kullanılması suçtur.

    Izleyiciler