18 Şubat 2008 Pazartesi



Dort yaşını kutlayacak olan Kemal'in annesi arayıp da 40 kişilik pasta istiyoruz dediğinde, ben de hemen aklımda iki katlı bir pasta canlandırmıştım açıkçası. Ama bu, iki adet 20şer kişilik pasta olacaktı ve biri Sevgili Kemal'in okulundaki, diğeri de akşam evdeki kutlaması içindi. Ve annesi resimlerini Kemal'e gösterdiği ve onun çok beğendiği Sünger Bob ve Şimşek Mcqueen pastalarının tıpa tıp aynısını istediğini söylediğinde, bu kadar kararlı bir delikanlı! için bana yapacak başka şey kalmıyordu. Şimşek pastasının yolun kenarlarındaki lastiklerine kadar tıpa tıp aynısını istediğini söylemişti annesi. Ben de aynı figürleri yaptım yalnızca yerleştirme şeklini biraz değiştirdim. İtiraf etmeliyim ki bu seferki Şimşek figürünü diğerine göre daha çabuk ve bir kerede oluşturdum....... Bu da beni çok mutlu etti. Umarım Kemal de mutlu olmuştur...... Ailesiyle birlikte nice mutlu yaşlar diliyorum Sevgili Kemal'e.................

Yazan PASTA TASARIM By Nesrin Tong Zaman 19:20 4 Yorum

4 yorum:

  1. Nesrin'ciğim eline sağlık hepsi çok güzel olmuş. Şimşek'i bir kere de oturttum demişin ya ee senden de başka şey beklenemezdi zaten. Sevgiler,

    YanıtlaSil
  2. Nesrin'ciğimmm,

    Benim neredeyse ilk yaptığım pastaydı Şimşek. Ama ne kadar zorlanmıştım, telaşlanmıştım:)) Fakat şimdi el alıştı galiba:))Dediğin gibi bir kerede çıkıveriyor..

    Ellerine sağlık hayatcımm,

    Kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Yine çok güzel,yine çok güzel :) valla söyleyecek başka bir söz yok.
    Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Nesrin'cim dogrusu bu yaptigin Simsegi daha cok begendim. Ustelik daha kisa zamanda yapildigi halde gozume daha guzel gorunuyor :) Her zaman ilk yapilan seyler vakit alir, bu bir gercek .Daha nice Simsek'ler diliyorum canim sana :)

    Sevgiler...

    YanıtlaSil

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Mail
  • RSS

Baby Shower

Disim Çıktı

1 Yas Pastalari

Cizgifilm Pastaları

Çocuklar Için

Yeni Yil

    Arsiv

    Flickr

    www.flickr.com
    This is a Flickr badge showing public photos and videos from CAKE BY NESRİN TONG. Make your own badge here.

    Yasal Uyarı

    Bu sitede bulunan tüm fikir, yazı ve görseller Nesrin Tong'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre, izinsiz olarak kullanılması suçtur.

    Izleyiciler