3 Ocak 2008 Perşembe






Yılın son haftası oldukça yoğun geçti. Noel Baba Kurabiyelerine gösterilen ilgi için çok teşekkür ederim. Noel baba kurabiyeleri gerçekten değişik bir yılbaşı hediyesi arayanlar için alternatif oldu. Bunun için çok mutluyum.



Bu sevimli ayıcık kucakladığı kalp ile sevgiyi anlatan bir doğumgünü hediyesi olarak tasarlandı. Buradan sevgili arkadaşıma ve eşine güzel kızlarıyla nice mutlu günler diliyorum......




Gelelim Tren Thomas Pastasına. Sevgili kuzenimizin biricik oğluşu Mert için yapıldı. Mert trenlerden çok hoşlanıyormuş. Annesi bana pastası trenlerle ilgili birşeyler olabilir derken, aslında Tren Thomas ı da çok seviyor demişti konuşma arasında. Biraz zor bir kompozisyon olmasına rağmen çok severek çalıştığım bir pasta oldu. Hele de beğenildiğini öğrenmek daha da mutlu etti beni. Güzel övgülerin için çok teşekkürler Nilaycım. Nice mutlu yaşlara Sevgili Mert.

Yazan PASTA TASARIM By Nesrin Tong Zaman 21:45 8 Yorum

8 yorum:

  1. tren thomas gerçekten çok güzel olmuş,yanak kısımları uğraştırıyor galiba.bu tarz pastaları görmek inanılmaz mutlu ediyor beni,kendimi daha eğitmeliyim :)

    YanıtlaSil
  2. Sevgılı işitmekaybı, hoşgeldin, Pastayı beğendiğine çok sevindim. Aslında yanak kısımlarını bir kat altta dolgular kullanarak yaptım. Yapım aşamalarını da resimledim fakat teknik bir sorundan dolayı yayınlayamadım. en kısa zamanda eklemek istiyorum.İlgine çok teşekkür ederim.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Tüm bu harika çalışmalara ne denilebilir ki, hepsi çok muhteşemler. Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. ay ne güzel modellemelerin var ah bide ben yapabilsem çok hoşiuma gidiyor
    ellerine sağlıkk

    YanıtlaSil
  5. Yine harikalar çıkmış ellerinden Nesrincim..Öpüyorum kocaman

    YanıtlaSil
  6. cok guzel olmus canim ellerine saglik tren thomasin seti var oglusumun cok seviyor pastasida harika olmus bendemi yapsam diye gecirdim icimden dogum gunune :) nefis olmus ellerien sglik canim ayicik pastada nefis sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Blogunuza bayıdım..Herşey çok güzel ve şık...
    Ellerinize sağlık..
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. limonlu kek, hoşgeldin. çok teşekkür ederim.

    yeşimli tarifler,yeter ki iste daha da güzellerini yapacağından eminim.

    burçincim ve nihancım nasıl bir enerjidir verdiğiniz. Yorumlarınızı dört gözle bekler oldum. Sıcak cümleleriniz gerçekten içimi ısıtıyor. İyi ki varsınız.
    Nihancım sorma bu pastayı yaptıktan sonra benim oğluşum da yalana yalana seyretti. İçim gitti doğrusu. Ben onun doğumgününü bekleyemeden(Haziran) yapacağım galiba bir tane daha. Sevgilerimle....

    YanıtlaSil

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Mail
  • RSS

Baby Shower

Disim Çıktı

1 Yas Pastalari

Cizgifilm Pastaları

Çocuklar Için

Yeni Yil

    Arsiv

    Flickr

    www.flickr.com
    This is a Flickr badge showing public photos and videos from CAKE BY NESRİN TONG. Make your own badge here.

    Yasal Uyarı

    Bu sitede bulunan tüm fikir, yazı ve görseller Nesrin Tong'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre, izinsiz olarak kullanılması suçtur.

    Izleyiciler