3 Aralık 2007 Pazartesi



Yeni yıl yaklaşıyor. Oğlum sabırsızlıkla kar yagmasını bekliyor. Bugun yaprakları dökülmüş ağaçları göstererek "annecim bak ağaçların yaprakları hep dökülmüş, demek ki kar yağacak" diye bana karın yağacağı müjdesini verdi kendince. Çocuk olmak ne kadar güzel bir duygu. Herşey olması gerektiği gibi olacak diye bekliyorlar. Halbuki daha 2,5 yaşındaydı ilk dolu dolu yağan kar ile tanışıp, doya doya kartopu oynadığında. O zamandan beri de hevesle kartopu oynamak için bekliyor. Bakalım bu sene oynayabilecek mi? Çocuklar oyun için beklerken karın yağmasını, kışın sert yüzünün hemencecik geçmesini ümit edenler var muhakkak. Allah yardımcıları olsun.

Geçen yılbaşı gecesi için yaptığım bu pastayı davetli olduğumuz arkadaşlarımızın evine giderken götürmüştüm. Yılbaşı gecesi telaşıyla biraz aceleye gelmişti.

Yazan PASTA TASARIM By Nesrin Tong Zaman 22:03 2 Yorum

2 yorum:

  1. Sevgili Nesrin , ya sen blogger dünyasına girmekle geç kaldın yada ben seni farketmekte .... Zararın neresinden dönersem kardır:)

    Pastalar ve tasarımların harika..

    Emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Burçincim ne kadar zarifsin. Teşekkür ederim. Yok sen beni oldukça erken sayılacak bir zamanda ziyaret ettin. Açıkçası ben bu işe biraz geç cesaretlendim diyelim. Daha sık görüşmek üzere.

    YanıtlaSil

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Mail
  • RSS

Baby Shower

Disim Çıktı

1 Yas Pastalari

Cizgifilm Pastaları

Çocuklar Için

Yeni Yil

    Arsiv

    Flickr

    www.flickr.com
    This is a Flickr badge showing public photos and videos from CAKE BY NESRİN TONG. Make your own badge here.

    Yasal Uyarı

    Bu sitede bulunan tüm fikir, yazı ve görseller Nesrin Tong'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre, izinsiz olarak kullanılması suçtur.

    Izleyiciler